تکنولوژی مواد غذایی
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی

رویا پیکری؛ محمد دانشی؛ سید علی یاسینی اردکانی

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 105-118

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.124711.1193

چکیده
  چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله بیماری‌های رو به گسترش هستند و به همین دلیل، طراحی و تولید فراورده‌های غذایی کم‌کالری، بدون قند یا با قند کاهش یافته به‌عنوان یک راهبرد، به‌شدت مورد توجه قرار گرفته است. مسقطی یکی از شیرینی‌های سنتی ایران است که حدود 25 درصد وزن آن را شکر تشکیل می‌دهد و بنابراین حذف شکر به‌ویژه از نظر ...  بیشتر